Elérhetőségek

NÉMETH ÁKOS

Cím: 9700 Szombathely,
Kossuth Lajos utca 1-3.
Mobil:
+36-20/352-5701
E-mail:
info@nemethakos.hu


Tájékoztató a képviselői munkámról - 2023

2023.11.20.

Képviselői beszámolóm a 2022 és 2023 novembere között eltelt időszakról.​

Kapcsolattartás 

Mind képviselői, mind pedig tanácsnoki feladataim ellátása során elengedhetetlenül fontosnak tartom a lakók, a város polgárainak tájékoztatását, legyen szó különböző finanszírozású, de lakókörnyezetüket érintő projektekről, vagy globálisabb városi szintű fenntarthatósági kérdésekről.

Elsődleges felületnek a kapcsolattartás során a Facebook-oldalamat tekintem, ide szinte napi szinten kerülnek fel posztok, amelyek segítségével könnyen tudom tájékoztatni a körzetemben élőket akár útlezárásokról, menetrend-változásokról. Megosztásaik mindig nagy segítség számomra, hogy még több emberhez eljussanak az információk. Több weboldalt is gondozok, egyik ilyen a saját nevemmel működik, a másik pedig a szombathelyi zöld ügyeket összefogó oldal. Ez utóbbin, a Zöldhullám Projekt oldalán a várost érintő klímapolitikai témákról számolok be, még aktuális és már lezárult projektekről is olvashatnak itt. Ezen az oldalon találhatják meg a város Fenntartható Energia és Klíma Akciótervét, Fenntartható Városi Mobilitási Tervét, valamint Környezetvédelmi Programját is. Igyekszem az Instagram-felületemen is egyre több posztot megosztani, hogy a fiatalabb rétegeket is meg tudjam célozni, videós tartalmaim pedig YouTube-csatornámon vannak összegyűjtve. 

Ahogy minden év végén, így 2022 decemberében is egy néhány oldalas, színes füzetet juttattam el a választókörzetem lakóinak, amelyben az egész éves munkámról, kiemelkedő mérföldkövekről tájékoztattam őket, ezt idén is meg fogom tenni. 

Fogadóórák

Összesen négy fogadóórát tartottam az elmúlt évben, melyeknek változatlanul a volt Gyermekek Háza, azaz most már ismert nevén a Jászai Utcai Közösségi Tér adott helyet. Itt fogadtam a város polgárait, akik minden alkalommal fontos, nemcsak őket, de a körzet teljes közösségét érintő problémákra hívták fel a figyelmemet. A legutóbbi beszámolóm óta december 12-én, idén pedig február 20-án, június 26-án és október 16-án tartottam fogadóórát. 

 

Önkormányzati és városi kapcsolatok

Amellett, hogy szinte naponta egyeztetünk a várost érintő kérdésekről képviselőtársaimmal, az önkormányzaton belül is állandó kapcsolatot ápolok számos munkatárssal, akik különböző témákban segítik a munkámat. 

Továbbra is tagja vagyok a Kulturális, Oktatási és Civil Bizottságnak, valamint a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottságnak. Ezeken a fórumokon, illetve a Közgyűlésen is rendszeresen élek javaslatokkal. Szoros munkakapcsolatom van a KISZ Lakótelepért Egyesülettel, és a hulladékgazdálkodás kapcsán a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási Zrt-vel is. A megújult Jászai Utcai Közösségi Tér programjaival kapcsolatban a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálattal is heti rendszerességgel egyeztetünk, de minden olyan városi vagy magáncéget megkeresek, akikre éppen szükség van egy-egy projekt előrehaladásának érdekében. 

A 13. számú körzetben (KISZ-Százhold városrészen) végzett munkám 

Az elmúlt évek nagyrészt válságkezelésről szóltak és még továbbra is ez kerül előtérbe. Korábban a pandémia okozta problémák, majd pedig az energiaválság nehezítette a munkánkat és a hétköznapokat, valamint az infláció, de a vállalt feladatainkat minden kihívás ellenére elvégezzük. Körzetemben a nehéz helyzet ellenére is újultak meg utcák, járdák, útszakaszok, sőt teljeskörű útfelújításra is sor került. 

A Szent Flórián körút járdájának egy szakasza teljesen új alapot és aszfaltréteget kapott, miután az  út melletti hársfák felnyomták az aszfaltot. A Károly Róbert utca 14. szám alatti társasházak melletti járda a kandeláberekkel együtt újult meg. A körzet számára legfontosabb és legmeghatározóbb felújítás azonban egyértelműen a Károly Róbert utca teljeskörű megújulása, amely magában foglalja a közművek cseréjét is, valamint az út egyik felén az új alapozást.

A körzet több kereszteződésében volt szükséges a forgalmi rend módosítása, új forgalmat szabályozó táblák kihelyezése a biztonságosabb közlekedés elősegítése érdekében, emellett egyirányúsítások is történtek a körzetben, a Németújvár és Vitéz utcák esetében. A kereszteződések közvetlen közelében való parkolási tiltást pedig felfestésekkel is megerősítettük több ponton. 

Megújultak körforgalmak is, amelyek több körzet életéhez, minőségi közlekedéséhez járulnak hozzá. Az egyik ilyen körforgalom a Savaria Plaza mellett található, a másik pedig a Szent Gellért és Hunyadi utcákat összekötő. Mindkét kereszteződés a körzetem forgalmának lebonyolításában nagy mértékben vesz részt.

2021. december 6-án kinyitott a Jászai Mari utca 4. szám alatti épület, hiszen a körzetben élőknek is szükségük van egy közösségi- és klubtérre. A volt Gyermekek Háza tavaly tavasztól megújult névvel, külsővel és belső terekkel várja a körzet lakóit, most Jászai Utcai Közösségi Tér néven működik. Számtalan programnak ad otthont azóta is, kezdve a mostanra már hagyományossá vált karácsonyi ünnepséggel, egészen az Etka-jógáig, kézműves foglalkozásokig, kulturális, irodalmi programokig.  A közösségi tér első éves évfordulóját nagyszerű programokkal ünnepelte, a tehetséggondozó műhely foglalkozásain készült alkotásokból nyílt kiállítástól egészen a bábjátékokig minden korosztály megtalálhatta a maga kedvére valót.  

Idén, szeptember 16-án tartottuk a KISZ Lakótelepi Napot, melynek szervezésében a már megszokott módon a KISZ Lakótelepért Egyesület vállalt nagy szerepet. A már hagyománynak mondható főzőverseny mellett megtartottuk a kutyaszépségversenyt, felléptek a körzet óvódásai, a Szamóca Színház, a Horvát Iskola diákjai, énekelt Dell’Amico Romeo, az UNIQM zenekar és a Mokka. 

Tavaly december 19-én, késő délután vehettünk részt az évről évre megrendezett karácsonyi ünnepségen a KISZ Lakótelepért Egyesület jóvoltából. Az egyesület nagyon fontos sarokköve a KISZ-Százhold városrész civil életének, társadalmi felelősségvállalásuk pedig példamutató. Ez alkalomból több, mint száz csomagot vehettek át a rászorulók: tartós élelmiszer, száraz tészta, olaj, cukor, só és más, minden háztartásban szükséges tétel került az ajándékokba, amit felajánlások tettek lehetővé.

 

Tanácsnoki és városvezetői tevékenységem

Sokszor neveznek “zöldtanácsnoknak”, mint fenntartható fejlődésért és klímapolitikáért felelős tanácsnok. Jelszavam mindig is az volt, hogy “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!”, és a mai napig úgy gondolom: lokálisan, városi szinten kell megfelelően cselekedni, apró lépéseket tenni a fenntarthatóságért, a klímavédelemért, karbon-semlegességért. Sok láthatatlan munka övezi körül mindazt a tevékenységet, amelyet nap mint nap viszünk véghez, hogy egy élhető, zöld, klímatudatos városunk legyen. Nemcsak, mint képviselő, de mint tanácsnok is nagyon fontosan tartom az emberközeliséget, azt hogy minden egyes döntésünkben számottevő tényező lehessen minden érdekelt fél, jelen helyzetben elsősorban a város lakói. 

Az, hogy a korábbi években elkészült már a SECAP (Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv) és a SUMP (Fenntartható Városi Mobilitási Terv) is, nagyon jó alapok a további munkához, azonban a stratégiák elkészülte cselekedeteket kíván, sok tanulás, találkozás, megvalósítás áll előttünk. Most az elmúlt év munkáit veszem górcső alá. 

A JUSTNature projektben vállalt feladatainkkal kapcsolatban heti és havi rendszerességgel is történnek különböző szinten egyeztetések. A projekt elmúlt évének fő feladata a lakosság bevonása volt, melyet műhelymunkák sorozatával tudtunk megtenni. A két megvalósítási helyszínen - a Dési Huber István Általános Iskolában, valamint a Hunyadi úton a Szőlősi Jézus Szíve Templom és a LIDL közötti zöldterületen - természetalapú megoldások használatával célunk a levegőminőség javítása, bizonyos igazságossági szempontok figyelembevételével.  

A város közterületein és a lakosok saját ingatlanjain egyaránt elengedhetetlenül fontos zöldíteni, hogy minden lehetséges módon hozzájáruljunk a klímaváltozás lelassításához, és egy zöldebb, fenntarthatóbb városi jövőképhez. Az elmúlt évben a korábban közterületen elültetett 1000 fa mellett elültettünk még 321 fát közösségteremtéssel, edukációval, lakossági szemléletformálással összekötve. A kibővített lakossági 1000 fa programnak köszönhetően pedig a város lakosai saját ingatlanjaikon ültethettek fákat, melyekből 500 db-ra tavasszal, a fennmaradó 500 db-ra pedig ősszel lehetett regisztrálni, ingatlanonként összesen két  darabra. 

Alternatív közlekedési eszköznek a Lime rollermegosztó rendszert választottuk és hoztuk be a városi közlekedésbe. A parkolási pontok is felfestésre kerültek, hogy a rollerek elhelyezése rendezettebb és rendszerben kezelhetőbb legyen. Az elektromos rollerek nagy számú használata is azt mutatja, hogy a város lakói kedvelik a Lime rendszerét.  

Januárban elindítottuk a körforgásos gazdaság megerősítése érdekében az Újrahasználati Központot, amely a SZOVA működtetésében a Vasút utcában látogatható. A Központban leadhatóak bútorok, használati tárgyak, könyvek, és természetesen meg is vásárolhatóak. Fontosnak tartottuk, hogy amit csak lehet megpróbáljunk visszaforgatni a működésbe és a használati tárgyakból ahelyett, hogy hulladék lesz, legyen újra használati tárgy. Még nem telt el egy év, de már hatalmas mennyiségű termék cserélt gazdát a központ falai között. 

 

2022 és 2023 novembere között az alábbi programokon vettem részt:

 • November 4-én részt vettem a roma holokauszt áldozatainak megemlékezésén. 
 • November 11-én előadást tartottam a Panda Energiamenedzsment szoftver működéséről szombathelyi intézmények vezetőinek, érintett képviselőiknek. 
 • November 12-én Amerikába utaztam, ugyanis bekerültem az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériumának IVLP (International Visitor Leadership Program) programjába.
 • December 5-én beszédet mondtam az önkéntes workshop záró rendezvényén és átadtam a részvételt bizonyító tanúsítványt a workshop résztvevőinek.
 • December 6-án sajtótájékoztatót tartottam a lakossági 1000 fa programról.
 • December 7-én az új Hunyadi úti fitnesz-parknál tartottam sajtótájékoztatót.
 • December 9-én a közgyűlés utáni sajtótájékoztatón értékeltem a közgyűlés döntéseit. 
 • December 14-én részt vettem a Polgármesteri Hivatalban tartott közmeghallgatáson, amelyen a város polgárai tehették fel kérdéseiket a városvezetésnek, a közgyűlés tagjainak. 
 • December 16-án a közelgő karácsony alkalmából meglátogattam egyéni választókörzetemnek óvodáit, a Gazdag Erzsi és Kőrösi óvodákat, hogy átadjam a város ajándékait.
 • December 19-én köszöntőbeszédet mondtam, majd az adományok kiosztásában is segédkeztem a már hagyománnyá vált KISZ-Százhold városrészi karácsonyi ünnepségen. Az ünnepségen dr. Nemény András polgármester úr is részt vett. 
 • December 21-én a KISZ Lakótelepért Egyesület szervezésében tartott éves faosztáson vettem részt, segítettem a körzet lakóinak a fenyőfák kiválasztásával is. 
 • December 10-én sajtótájékoztatón vettem részt Bokányi Adrienn tanácsnok asszonnyal a SZOVA január 2-án megnyitott Újrahasználati Központjában.
 • Január 28-án a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szalagavató ünnepségén vettem részt. 
 • Február 6-án a város vezetésével meghallgattam a Wagner Andrásról elnevezett sétány avató-ünnepségét a Csónakázótónál. 
 • December 14-én részt vettem az I. JUSTNature Műhelymunkán, melyet az ABUD Mérnökirodával együttműködve tartottunk meg a Jászai Utcai Közösségi Térben. A csoportmunka előtt bemutattam a projekt alapvető célkitűzéseit is.
 • Február 25-én részt vettem a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából szervezett megemlékezésen a Király utcában. 
 • Március 4-én részt vettem a Szombathely bombázásának emlékére szervezett megemlékezésen. 
 • Március 6-9-ig a JUSTNature projekt keretében szervezett III. Projekttalálkozón és I. Kollaboratív CiPeL (City Practice Lab) Workshopon vettem részt. A rendezvény első két napját Budapesten, majd a workshopot Szombathelyen a Jászai Utcai Közösségi Térben tartottuk. A partnerországok képviselőivel a projekt megvalósítási helyszíneit is meglátogattuk: a Hunyadi út mentén a Gyöngyös-patak partját a Szőlősi templom mellett, valamint a Dési Huber István Általános Iskolát.
 • Március 14-én a Közösségteremtő faültetés céljairól, időpontjairól tájékoztattam a sajtó képviselőit Horváth Soma alpolgármester úrral. 
 • Március 15-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére szervezett városi ünnepségen vettem részt.
 • Június 20-án a Kámoni Arborétum fogadóépületében berendezett Csodálatos Japán című kiállítás megnyitóján köszöntöttem az érdeklődőket és méltattam a kiállításon helyt kapó műalkotásokat. 
 • Március 21-én dr. Nemény András polgármester úrral és Horváth Soma alpolgármester úrral részt vettem a Közösségteremtő faültetésen a Gayer parkban, majd pedig további fák elültetésében segédkeztem a város különböző pontjain.
 • Március 31-én az Iseumban rendezett Magyar Géniusz Kiállítás megnyitóján vettem részt képviselőtársaival. 
 • Április 5-én a Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Parképítő OSZTV eredményhirdetésén köszöntöttem a résztvevő diákokat, pedagógusokat.
 • Április 12-én Tóth Kálmán frakcióvezető úrral a Savaria Plaza melletti körforgalomnál, annak felújításáról tartottam sajtótájékoztatót. 
 • Április 15-én a Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium XXXIV. Savaria Floriadae Fiatal Virágkötők Versenyén osztottam meg ünnepi gondolataimat a díjkiosztó kezdetén. 
 • Április 17-én részt vettem a Barátság utcai játszótér melletti közösségteremtő faültetésen Kelemen Krisztián képviselő úrral. 
 • Ugyanezen a napon délután a KRESZ parkban részt vettem a Szombathely - Vép kerékpár út kivitelezésének záró rendezvényén. 
 • Április 18-20-ig körzetem számára kiosztottam a LED-eket, melyekre a lakosok korábban regisztráltak. 
 • Április 21-én a Szombathely - Balogunyom kerékpár út kivitelezésének záró rendezvényén köszöntöttem a jelenlévőket. 
 • Április 22-én a KRESZ parkban dr. Nemény András polgármester úrral az APTIV által szervezett családi napon köszöntöttem a gyerekeket és szüleiket.
 • Április 28-án a Nagy Lajos Gimnázium Fenntarthatósági Témahetének zárónapján tartottam előadást kilencedikeseknek zöldfejlesztésekről, körforgásos gazdaságról, valamint arról, hogy a diákság hogyan járulhat hozzá a klímavédelemhez.
 • Május 5-én a Kisalföldi ASzC Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium ballagási ünnepélyén vettem részt.
 • Május 17-én az Eötvös Loránd Tudományegyetem Társadalomtudományi Kar, Közgazdaságtudományi Intézet oktatói és hallgatóinak adtam elő a város zöld törekvéseiről szóló előadását. Az esemény a „Marketing going green. A fenntarthatóság kontextusai és a fenntarthatósággal összefüggő szemléletformálás lehetőségei a zöld marketing kontextusában” projekt keretében valósult meg. A projekt a Nemzeti Tehetség Program által támogatott NTP-INNOV-22-0036 pályázat keretében zajlik.
 • Ugyanezen a napon Bokányi Adrienn tanácsnok asszonnyal a Galambos Logistic Kft. tüzelőanyag-cellás targonca bemutatóján vettem részt a kft. telephelyén.
 • A nap végén a Dési Huber István Általános Iskolában az Abud Mérnökiroda közreműködésével részt vettem a második JUSTNature műhelymunkán, melynek első részében az iskola diákjaival, második részében szülőkkel és a fejleszteni kívánt területek környezetében élő lakosokkal zajlott a közös munka. 
 • Május 22-24 között Hamburgba utaztam a KARMA Hamburg Kick-off meeting-re, ahol előadást tartottam a körforgásos gazdaságról Szombathely tekintetében.
 • Május 27-én Kelemen Krisztián képviselővel a II. Ökoplusz Fesztiválon vettem részt, ahol a JUSTNature projektről tájékoztattuk a lakosságot, és virágpalántával is kedveskedtünk számukra. 
 • Május 31-én és június 1-én Bécsben tartózkodtam, ahol részt vettem a közép-európai zöld önkormányzati képviselők kerekasztal beszélgetésén.
 • Június 1-én a Víz Koalícióval találkoztam, ahol vízügyi problémákról, együttműködési lehetőségekről tárgyaltunk.
 • Június 2-án Budapestre utaztam az Építészfesztiválra. A JUSTNature projektben együttműködő ABUD Mérnökiroda Kft. csapatával is találkoztam, akik bemutatták a projekt építészeti érdekességeit. 
 • Június 3-án Szombathely zöld megvalósításairól adtam elő a Savaria Múzeumban az Eltűnő, feltűnő sokféleség című rendezvényen, melynek központi témája a biodiverzitás volt. 
 • Június 12-14 között Spanyolországba utaztam a 3F GREEN MODE  Study Visit & Workshopra.
 • Június 30-án a Jászai Utcai Közösségi Tér megnyitásának egy éves évfordulóján köszöntöttem a tér dolgozóit, a programok résztvevőit. 
 • Július 2-án a szombathelyi zsidóság deportálásának 79. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen vettem részt a Szombathelyi Zsidó Hitközség Batthyány téri imatermében.
 • Ugyanezen a napon Zanaton ünnepi szentmisén és körmeneten vettem részt, melyet Szent László, Zanat patrónusa emlékezetére szervezetek.
 • Július 4-én Zalaegerszegre látogattam el, ahol egy workshopon vettem részt, amely az Európai Energia Díjjal kapcsolatban került megrendezésre. 
 • Július 15-én a Fő téren megrendezett Horvát Napon vettem részt. 
 • Július 18-án a JUSTNature Projekt műhelymunkáján köszöntöttem a projektben résztvevő partnereket, a workshop érdeklődőit. 
 • Július 21-én a Károly Róbert utcában találkoztam az útfelújításban és az azt megelőző közmű-rekonstrukcióban résztvevő cégek, kivitelezők képviselőivel. 
 • Július 22-én a Sárkányhajó Fesztiválon a Városháza csapatával eveztem.
 • Augusztus 2-án a Lime rollermegosztó-rendszer képviselőivel egy megbeszélést követően elkezdtem az elhelyezési pontok felfestését a belvárosban. 
 • Augusztus 12-én a Joskar-Ola Napok főzőversenyén vettem részt “Zöld Hentesek” nevű csapatával. 
 • Augusztus 13-án a Joskar-Ola Napok zárónapján is részt vettem, amikor közösen átadtuk az összegyűlt adományokat a dr. Bohóc Mosolyszolgálat képviselőinek, többet közt Kelemen Krisztiánnal, a körzet képviselőjével. 
 • Augusztus 15-én a Savaria Slam Poetry I. Slampiknik eseményére látogattam, ahol a JUSTNature Projekt fejlesztéseit is népszerűsítettem a fiatal érdeklődők körében. 
 • Augusztus 20-án államalapító Szent István király ünnepe alkalmából a Szent István-szobornál rendezett városi megemlékezésen vettem részt.
 • Ugyanezen a napon a Vasi Skanzen fennállásának 50. évfordulója alkalmából tartott rendezvényre is kilátogattam.
 • Augusztus 24-én a Savaria Történelmi Karnevál nyitóceremóniáján vettem részt. 
 • Augusztus 25-én a Savaria Történelmi Karnevál jelmezes felvonulásán a város vezetésével együtt vonultam. 
 • Augusztus 26-án a Történelmi Témaparkban tartott seregszemlére látogattam el a város vezetésével.
 • Augusztus 31-én a Nagy Lajos Gimnáziumban tartott Városi Tanévnyitó Ünnepségen megtekintettem az ünnepi műsort, mellyel a diákok és felkészítő tanáraik készültek. 
 • Szeptember 14-én sajtótájékoztatót tartottam a Károly Róbert utca 14. szám alatti épületek mellett befejeződött járdafelújításról. 
 • Szeptember 15-én a Városi Nagytakarításon a Csónakázótónál segítettem a szemét összegyűjtésében. 
 • Szeptember 16-án a körzetemben szervezett KISZ Lakótelepi Napon köszöntöttem az érdeklődő közönséget, segítettem a főzőversenyben, a kutyaszépségverseny lebonyolításában, a díjak és a tombolanyeremények átadásában. 
 • Október 19-én a Szent Gellért utca 45-57. melletti parkolók takarítására látogattam ki. A területen a parkolók újrafestése és parkfenntartási munkálatok, fametszések valamint csatornatisztítás is történt. 
 • Ugyanezen a napon Pankaszon is jártam, ahol a Falco Zrt.-vel, az evangélikus egyházközösséggel és több száz szombathelyi és környéki gyermekkel ültettünk fákat. 
 • Október 21-én a Kámoni Arborétumban nyitottam meg az 51. Díszmadár kiállítást és ajánlottam az érdeklődők figyelmébe a szebbnél szebb madarakat. 
 • Október 23-án részt vettem az 1956-os ünnepi megemlékezéseken a Jáki úti temetőben, majd pedig az 56-osok terén, illetve a Városháza nagytermében az ünnepi közgyűlésen. 
 • Október 25-én a JUSTNature projekt harmadik workshopját nyitottam meg a Jászai Utcai Közösségi térben, amely alkalmon a projektre felkért tervezők végleges terveiket mutatták be az érintetteknek. 
 • Ugyanezen a napon a Reguly Antal Nyelvoktató Nemzetiségi Iskola épületátadásán, délután pedig a Savaria Múzeumban is jártam, ahol a Cantus Savariensis beköszöntő koncertjén köszöntöttem az érdeklődő közönséget és méltatta a kórus munkáját.
 • November 1-én a Halottak napi megemlékezésen, gyertyagyújtáson vettem részt a város vezetőivel. 
 • November 7-én a Joskar-Ola 50! jubileumi rendezvényre látogattam el. 
 • November 8-án a Jászai Utcai Közösségi Térben Valami Amerika címmel adtam elő a tavalyi, amerikai utazásomról. 
 • November 11-én a város legnagyobb gálaestjén, a Szent Márton Gálán vettem részt.
 • November 15-én a Falco Zrt. napelem parkjának átadására is ellátogattam. 

Az elmúlt évben is számtalan, a körzet lakóinak kérései és igényei alapján felmerülő problémákat, helyzeteket orvosoltunk, szemétszállítási kérdésektől fametszéseken át különböző kisebb-nagyobb ügyeken dolgoztunk és dolgozunk is tovább. Többes számban, hiszen mindez csak csapatban működik. Én, ahogy eddig is tettem, továbbra is állandóan járni fogom a körzetemet, beszélgetni az itt élőkkel, hogy minél inkább az ő igényeiknek megfelelően tudjuk fejleszteni a városrészt. Az elmúlt időszakban egy új mottót is sokkal inkább a magaménak érzek, ami tudat alatt már korábban is erősen meghatározta a tevékenységeimet, most már azonban bátran használom, azonosulok vele és hangoztatom is: ha valamit csinálunk, azt csináljuk jól. Az én munkámat ez fogja jellemezni a továbbiakban is. Jól szeretnék dolgozni a körzetem lakói számára, sőt, amennyire csak lehet: a legjobban. 

 

 

Szombathely, 2023. 11. 15.

Németh Ákos   


Vissza az előző oldalra!
Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán annak érdekében, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek, valamint a látogatottság mérése céljából. A sütik használatát bármikor letilthatja! Erről bővebb információkat olvashat itt: Adatkezelési tájékoztatónk
NÉMETH ÁKOS - Magyar